Software & Web Development

20 jaar expert in software & web development services

Website Ontwikkeling

Ons hoofddoel is nog steeds om uw online leven zo makkelijk mogelijk te maken. We weten hoe belangrijk het is voor uw bedrijf om een online aanwezigheid te hebben die mee is met z'n tijd, en er goed uit ziet op elk apparaat. We bouwen websites voor elke prijsklasse, en leveren ook support voor projecten die elders ontwikkeld werden.

Beheersmodules op maat

Bij Assist werken we niet met standaardpaketten (CMS-systemen zoals wordpress, drupal e.d.) die zó uitgebreid zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. We bouwen admin modules op maat van uw website of project, die in de eerste plaats gebruiksvriendelijk en intuïtief zijn, en waarin u maanden later nog steeds in een oogopslag uw weg kan terug vinden.

Custom Software Projecten

We zijn sterk in het bouwen van enterprise application software (EAS), business intelligence-oplossingen, aangepaste eLearning-ontwikkeling, tools voor datavisualisatie en meer. We kunnen softwarematige oplossingen bouwen voor praktisch elk probleem, hoe groot of klein ook, toegespits op uw noden en budget.

Outsourcing

Uw personeel tijdelijk uitbreiden met één van onze ervaren developers, meestal op erg korte termijn, het kan. Hebt u een speciaal project in gedachten waarvoor onze expertise u van dienst kan zijn, aarzel niet ons te contacteren voor een offerte op maat.

Een breed gamma aan oplossingen voor uw bedrijf

We hebben bij Assist 20 jaar ervaring in het omzetten van uw ideeën in realiteit. Oplossingen die voldoen aan uw zakelijke behoeften en die bijdragen aan uw strategieën. We ontwikkelen websites gaande van zéér beperkte one-page visitekaartjes tot full-blown corporate websites. We werken met budgetten gaande van 500 euro tot 30.000+, we staan steeds open voor uw project. Hieronder kan u een aantal voorbeelden vinden van projecten waar we trots op zijn:

Een greep uit onze vele projecten

Valle Verde - Website en logo

Een éénvoudige statische website die volledig responsive is, met bijhorend logo ontwerp volgens de wensen van de klant. Prijsklasse ~2000€.
www.valle-verde.net

B&B Den Briever Damme - Website en introfilm

We bouwden deze website op maat, inclusief opnames en editing van een introfilm en professionele foto's. De website is volledig responsive en voorzien van een adminmodule om boekingen te beheren. Prijsklasse ~4000€ inclusief opnames.
www.denbriever.be

Zebrastraat NV - Website en signalisatieschermen

Eén van onze belangrijkste klanten op de site waar we gevestigd zijn te Gent. We zijn leverancier voor digitale toepassingen waaronder zowel de website als het hele signalisatiesysteem dat bezoekers informeert. Prijsklasse ~9000€
www.zebrastraat.be