IT Voor KMO'S (en Particulieren)

Een oplossing voor elk mogelijk IT probleem, via interventie of IT-Pack.

Een Assist IT-professional helpt u of uw bedrijf snel uit de nood via een éénmalige interventie.

Netwerkbeheer, internetverbinding, configuratie van systemen, nieuw materiaal installeren op een bestaande site, gegevensoverdracht, opruiming van virussen... het zijn dagelijkse bezigheden voor onze experts.

Als particulier of kleine zelfstandige heeft u geen nood aan een IT-PACK (maandelijks onderhoud, 4 werkuren/maand), maar indien nodig bent u wel gesteld op een kwalitatieve on-site service van een Assist IT-professional. Dan kiest u simpelweg voor een interventie.

PRIJS: 120 € eerste werkuur (incl. voorrijkost) - 40 € per extra half uur.

Via een IT-Pack reserveren we maandelijks 4 werkuren voor uw bedrijf aan een scherpe prijs.

Als kleine KMO of beginnende onderneming hebt u waarschijnlijk geen budget vrij om een vaste IT-medewerker in dienst te nemen. Toch hebt u geregeld IT problemen die om een snelle en professionele oplossing vragen.

Als IT-PACK klant komt er maandelijks een Assist IT professional bij u langs op kantoor. Daarbovenop engageert hij zich om tijdens werkuren altijd voor u bereikbaar te zijn, en ten laatste binnen de 8 werkuren uw acute problemen aan te pakken (eerste vier werkuren en voorrijkosten zijn inbegrepen in de maandelijkse prijs).

IT-PACK: 350€ / maand - Extra werkuren: 35 € per half uur.

Herstellingen

Tal van herstellingen vereisen geen on-site interventie. Breng u uw toestel bij ons binnen in Gent of Antwerpen, zodat wij uw probleem kunnen aanpakken bij ons op kantoor. Zelfs wanneer uw toestel niet bij ons werd aangekocht helpen wij u graag verder.

PRIJS: 35€ per half uur

IT Consulting

Zoekt u een computer voor een werknemer, maar wat heeft hij nodig? Wat zijn de voordelen van een online backup-systeem en is dit een meerwaarde voor mijn bedrijf? Welke software kan mij helpen? enz. Met dit soort vragen helpen we onze klanten dagelijks verder. Wij zoeken graag met u naar de perfecte oplossing binnen uw budget en volgens u noden.